Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés! Újra felfüggesztik a Budapestnek és Pest megyének szóló napelemes EU-pályázatot

Portfolio
Egy április 30-i, péntek délutáni hivatalos közlemény szerint 10 nap múlva, május 10-én déltől a keret kimerülése miatt szüneteltetik a pályázat benyújtásának lehetőségét a Budapest és Pest megye lakosai számára február 22-én újranyitott EU-pályázatnál. A kiírás 0%-os kamat mellett kínál akár 20 évre hitelt a természetes személyek ingatlanjain energiahatékonysági, vagy megújuló energiás beruházásokra, így például napelem telepítésére, szigetelésre, vagy nyílászáró cseréjére.

A hivatalos uniós pályázati oldalon április 30-án pénteken délután jelent meg a közlemény, miszerint tájékoztatják a kölcsönigénylőket, hogy a „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című (VEKOP-5.2.1-17 kódszámú) hitelprogram esetében a beérkezett kölcsönök forrásigénye miatt a kérelmek befogadása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés