Előfizetői tartalom

Ma újranyílt a kistelepülések cégeinek szóló EU-pályázat, csak 6 nap van beadni a kérelmet

Portfolio
A hónap végéig ismét megnyílt a lehetőség a pályázatok beadására a Magyar falu vállalkozás-újraindítási programban. A szabad vállalkozási zónákban vagy 5000 fő alatti településeken működő mikrovállalkozások összesen 25 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak május 31-ig - hívja fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

A harmadik éve tartó Magyar Falu Program eddig tisztán hazai forrásból gazdálkodó 600 milliárd forintos költségvetése most először európai uniós forrásokkal is kiegészül – emelte ki Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos. A program több szempontból is rendkívüli jelentőségű, hiszen a legkisebb hazai településeken működő kisvállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés