FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Megjelent egy 50 milliárdos EU-pályázat a külterületi helyi közutak fejlesztésére

Portfolio
Megjelent a napokban a „Külterületi helyi közutak fejlesztése” című uniós pályázati felhívás, amelynek keretében vidéki térségekben működő települési önkormányzatok és önkormányzati társulások nyújthatnak be támogatási kérelmet. A VP6-7.2.1.1-21 kódszámú felhívás keretösszege 50 milliárd forint és az érintettek 95%-os támogatási intenzitás mellett, maximum 300 millió forintra pályázhatnak.

A pályázat megjelenése kapcsán kiadott egy közleményt az agrártárca, amelyben nagy István agrárminiszter arra hívta fel a figyelmet, hogy a konstrukció lehetőséget biztosít önkormányzati tulajdonú vagy önkormányzati vagyonkezelésben lévő külterületi, helyrajzi számmal ellátott, már meglévő földutak stabilizálására, szilárd burkolatának kialakítására, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés