Előfizetői tartalom

Több ezer cég vehet kertészeti gépeket és eszközöket egy ma megnyílt nagy EU-pályázatból

Portfolio
Ma megnyílt, július 7-től pedig be is lehet majd adni a támogatási kérelmeket abban az EU-s pályázatban, amely legfeljebb 25 millió forintos vissza nem térítendő támogatással segíti a kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges, építéssel nem járó kertészeti eszköz beszerzését - derül ki a hivatalos pályázati oldalon hétfőn délután megjelent hírből. Két fő célterületre terveznek 40-60%-os támogatási intenzitás mellett pénzt kiosztani és a pályázaton a tervek szerint 2500-3000 nyertes várható.

A 2014-2020-as ciklus keretének terhére megjelent „Kertészeti üzemek megújításának támogatása” című (VP2-4.1.3.5-21 kódszámú) felhívás keretösszege 50 milliárd forint, és a támogatási kérelmek benyújtására 2021. július 7. napjától elvileg 2021. szeptember 28. napjáig van lehetőség hat egymást közvetlenül követő szakaszban, feltéve hogy nem merül ki addig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés