Előfizetői tartalom

Rengeteg cég kaphatott kellemetlen levelet az első új EU-pályázat sokkja után

Portfolio
A rendkívül tágra nyitott pályázási feltételek miatt a Portfolio információi szerint hétfő reggel 8 óra előtt mintegy 4500 cégnek volt már feltöltve a projektje a rendszerbe a Ginop Plusz 1.2.1. kódszámú első új uniós pályázatnál, aztán valójában csak bő 4 percig volt nyitva a pályázat, nem pedig bő 14 percig és összességében 1137 cég projektjét fogadta csak be a rendszer. Sokan csak tegnap este/ma reggel szembesültek egy minisztériumi emailből azzal, hogy a sikerrel beadottnak hitt pályázatuk végül nem "ment be", mert a pályázatot már hamarabb felfüggesztették, mint ahogy erről a határozatot ki tudta adni közleményként a minisztérium.

A 2021-2027-es uniós ciklus első pályázata hétfő reggel 8-kor nyílt meg, előtte a kitöltő program segítségével már mintegy 4500 cég projektjét töltötték fel a rendszerben és várták, hogy elteljen a 8 óra és egy gombnyomással be tudják adni sorozatosan a cégek a projekteket. Amint arról már tegnap déli cikkünkben beszámoltunk: a nagy terhelés miatt akadozott a rendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés