Előfizetői tartalom

Az EU-s döntéshozókig is eljutott a home office őrület

Portfolio
A munkahelyi ügyek kapcsán az elmúlt közel másfél év másról sem szólt, mint a home office-ról és a távmunkáról. Cikkek és tanulmányok garmadája firtatja a kérdést, hogy vajon a járvány végleg megváltoztatta-e a munkavégzés mikéntjét. Ezen publicisztikák azonban elsősorban csak a hétköznapi élet síkján firtatják a kérdést, miközben arra senki sem figyel, hogy a politikában is cöveket verhet a távmunka. A Politico cikke rávilágít, hogy az Európai Unió két legfontosabb intézményénél, a Bizottságnál és a Parlamentnél jelenleg heves viták folynak a demokrácia jövőjéről az online térben.

Egyre inkább valóságnak tűnik az, amiről tavaly még csak feltételeztük, hogy az irodai munkavégzés jövője lesz - a hibrid munkavégzés, a távmunka egyre több helyen számít hosszútávú stratégiának. Ahogy azt a BBC is megírta korábban, több amerikai technológiai óriás is jelezte már, hogy ők a jövőben is hibrid munkával számolnak, valamint legutóbb mi is beszámoltunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés