Előfizetői tartalom

Már csak három nap van a nagy uniós K+F-pályázat előminősítésének beadására (2.)

Portfolio
Augusztus 13-án bezárul a lehetőség, azaz már csak három napja van a vállalkozásoknak arra, hogy az előminősítési kérelmüket benyújtsák a GINOP PLUSZ-2.1.1-21 Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése című pályázatra. Ez az első kör a forrás elnyeréséhez vezető úton és Papadimitropulosz Alex, a Via Credit ügyvezető igazgatója arra számít, hogy „több száz, akár 700-800 között lehet a pályázatot benyújtók száma”. Frissítés: Szerdán délelőtt érkezett a hír, hogy átdolgozzák a pályázatot és miután az új verziót közzéteszik, még ahhoz képest két hétig folyamatosan nyitva lesz az előminősítés beadhatósága az NKFIH felé.

A cég közleménye arra hívja fel a figyelmet, hogy az említett felhívás szakpolitikai felülete július 23-án nyílt meg és már csak 3 napig, augusztus 13-án délig fogadja be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) véleménykérő felülete a kérelmeket. Fontos tudni, hogy a támogatási kérelemnek az Irányító Hatósághoz (Pénzügyminisztériumhoz) történő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés