kutataskutato
Uniós források

Itt a bejelentés! – Meghosszabbítják a nagy uniós K+F pályázat előminősítési idejét

Portfolio
Két nap múlva, augusztus 13-án délben járt volna le az előminősítés beadhatósága a nagy uniós K+F pályázathoz (a GINOP PLUSZ-2.1.1-21), de most olyan tartalmú közlemény jelent meg az előminősítésekben illetékes Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) oldalán, amely szerint az előminősítési kérelmeket folyamatosan be lehet adni két héttel azutánig, hogy a pályázati felhívás átdolgozott verzióját hamarosan közzéteszik.

Tegnap arra hívtuk fel a figyelmet, hogy már csak 3 nap maradt a GINOP PLUSZ-2.1.1-21kódszámú, „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című pályázat előminősítésének beadására. Tegnap este azonban olyan tartalmú közlemény jelent meg az illetékes NKFIH oldalán, miszerint a pályázatot a beérkezett észrevételek alapján átdolgozzák, és amint az majd hamarosan megjelenik a palyazat.gov.hu hivatalos oldalon, onnantól kezdve még két hét lesz az előminősítések beadhatóságára az NKFIH, mint szakpolitikai felelős felé.

A friss közlemény szerint a felhíváshoz kapcsolódóan „a szakpolitika, valamint az Irányító Hatóság több észrevételt is kapott az érintett szereplők részéről. A beérkezett javaslatokat feldolgoztuk, és ennek nyomán pontosítjuk a Felhívást. A változtatásokkal módosított Felhívás hamarosan elérhető lesz a https://www.palyazat.gov.hu/ oldalon."

Ezután rögzítik: "Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a Felhívás módosításának megjelenéséig is folyamatosan van lehetőség szakmai előminősítési kérelem benyújtására. A módosított Felhívás megjelenését követően pedig minden érdeklődő számára a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal felületén (https://kfivelemeny.nkfih.gov.hu/) további 2 hét áll rendelkezésre a projektjéhez tartozó szakmai előminősítési kérelem benyújtására.

Címlapkép forrása: Getty Images

karikó katalin
GettyImages-1202271610 (1)
GettyImages-887623138
bull
novákkatalin
befektetés kereskedés kriptodeviza árfolyam
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.09.22
Öngondoskodás 2021
2021.09.21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021.09.30
Energy Investment Forum 2021 - A MEKH szakmai támogatásával
2021.10.05
Követeléskezelési trendek 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online előadás
Foglalkozunk a hazai, az európai, az amerikai részvényekkel, és a fontosabb tőzsdeindexekkel.
Online előadás
Az árfolyamcsökkenésből is kivennéd a részed? Ha igen, kezdő online előadásunk neked szól.
Pest megye regionalis tamogatasi terkep nyertes