Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés! – Meghosszabbítják a nagy uniós K+F pályázat előminősítési idejét

Portfolio
Két nap múlva, augusztus 13-án délben járt volna le az előminősítés beadhatósága a nagy uniós K+F pályázathoz (a GINOP PLUSZ-2.1.1-21), de most olyan tartalmú közlemény jelent meg az előminősítésekben illetékes Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) oldalán, amely szerint az előminősítési kérelmeket folyamatosan be lehet adni két héttel azutánig, hogy a pályázati felhívás átdolgozott verzióját hamarosan közzéteszik.

Tegnap arra hívtuk fel a figyelmet, hogy már csak 3 nap maradt a GINOP PLUSZ-2.1.1-21kódszámú, „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című pályázat előminősítésének beadására. Tegnap este azonban olyan tartalmú közlemény jelent meg az illetékes NKFIH oldalán, miszerint a pályázatot a beérkezett észrevételek alapján átdolgozzák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés