Előfizetői tartalom

Jóváhagyta Brüsszel az egyik nagy magyar fejlesztési program módosítását, 8 ezer kkv kaphat plusz pénzt

Portfolio
A koronavírus-válság elleni egyik fontos kohéziós politikai intézkedés volt az ún. REACT-EU kezdeményezés, amelynek keretében 2021-2022-ben összesen 50,6 milliárd euróval „megtoldják” a tagállamok már folyamatban lévő 2014-2020-as fejlesztési programjait és most ennek keretében hagyta jóvá az Európai Bizottság a magyar GINOP nevű program kiegészítését mintegy 881 millió euró összegben.

A testület honlapján megjelent közlemény szerint a Bizottság most egyetlen döntéssel hat tagállam ERFA és ESZA programjainak módosítását hagyta jóvá összesen 2,7 milliárd euró értékben, köztük a magyar Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) módosítását is. A változtatás értelmében a GINOP 881 millió eurónyi többlet forrásban részesül. Ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés