Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés: augusztus végéig meghosszabbítják a nagy uniós K+F-pályázat előminősítési határidejét

Portfolio
A nagy érdeklődésre, valamint a pályázati felhívás módosítására tekintettel az NKFI Hivatal meghosszabbította a beadási határidőt a vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzésére kiírt GINOP PLUSZ-2.1.1-21 pályázat esetében, így a szakmai előminősítési kérelmek 2021. augusztus 30., 12:00 óráig nyújthatók be az NKFI Hivatal véleménykérő felületén – közölte szerdán maga a Hivatal.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) 2021. július 23-ától tette lehetővé ennél a pályázatnál a szakmai előminősítési kérelmek benyújtását. Múlt héten aztán azt közölte, hogy átdolgozza a pályázatot a kiíró, de addig, amíg ez zajlik, folyamatosan be lehet nyújtani az előminősítési kérelmeket egy később meghatározandó dátumig....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés