Előfizetői tartalom

Lakossági napelemes pályázat 3-11 milliós támogatással: ömlenek a fontos módosító javaslatok

Portfolio
Még csak két napja kezdődött el a társadalmi egyeztetése a 3-11,5 millió forint közötti támogatást kínáló lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési EU-pályázatnak, de már 45 érdekes és fontos hozzászólás, szakmai felvetés érkezett rá. Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy ömlenek a javaslatok és valódi társadalmi egyeztetés kezdett kibontakozni a több tíz ezer családot érintő ügyben. Éppen ezért van rá esély, hogy a pályázat végső szabályrendszere akár jócskán eltér majd a társadalmi egyeztetésre kitett változattól, amely egyébként tegnap csendben máris változott.

A koronavírus-válság hatásainak enyhítésére létrejött uniós helyreállítási alap a fő forrása annak 201 milliárd forintos lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési pályázatnak, amelynek társadalmi egyeztetését hétfőn indította el a kormány a hivatalos pályázati felületen. A kiírás célja, hogy az országos átlagjövedelem alatti családok 100%-os vissza nem térítendő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés