Előfizetői tartalom

Fejenként akár 4 milliót is kaphat egy cég az új alkalmazottai után a ma megnyílt EU-pályázaton

Portfolio
|
MTI
A munkavállalói létszám növelése és a kapacitások bővítése céljából vissza nem térítendő uniós támogatásra pályázhatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások 13,7 milliárd forintos keretösszeg erejéig - jelentette be Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára egy hétfői budapesti sajtótájékoztatón.

Íme a főbb tudnivalók Bár az MTI tudósításából valahogy kimaradt, de ez konkrétan a GINOP-5.3.17-21 kódszámú, tehát uniós hátterű pályázat, amely egyébként „KKV kapacitásbővítő támogatás” névre hallgat. A pályázat ma nyílt meg, a keret kimerüléséig, de legkésőbb év végéig lesz nyitva és a kormány ezzel a bértámogatási konstrukcióval a járvány okozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés