Előfizetői tartalom

Megnyílt a munkahelyi képzési és bértámogatási EU-pályázat – Akár félmilliót is kaphat alkalmazottanként a cég

Portfolio
Két hete már beharangozta, hétfőn reggel pedig újabb közleményben erősített rá az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), hogy október 1-től megnyílt a cégek munkahelyi képzési programját és bértámogatását célzó 70 milliárdos EU-pályázat első, 15 milliárdos keretére a pályázatok beadási lehetősége.  A feltételesen vissza nem térítendő támogatásra szóló támogatási kérelmeket kivételes módon nem a palyazat.gov.hu oldalon keresztül, hanem a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal hivatali kapuján keresztül kell benyújtani, a részletek pedig itt érhetők el.

Az ütemezett pályáztatás miatt a 70 milliárdos teljes keretből most csak 15 milliárd forintnyi forrást tettek elérhetővé és hangsúlyozni kell, hogy ez is feltételesen vissza nem térítendő támogatás, azaz akkor válik tényleges támogatássá, ha két főbb feltételt teljesít a pályázó. Egyrészt vállalja, hogy továbbfoglalkoztatja az érintett munkavállalót és a minimálbérnél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés