Vodafone to buy four Liberty Global operations, including UPC in Hungary
Uniós források

Csatlakozik a Modern Vállalkozások Programhoz a Vodafone

Portfolio
Szakértői partnerként csatlakozik a Vodafone a a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Modern Vállalkozások Programjához - tájékoztatta az MKIK a Portfolio-t.

A közlemény szerint az együttműködés keretében a Vodafone regisztrált partnerként teszi elérhetővé októbertől több szolgáltatását, például felhő alapú megoldásokat, jármű és flottakövetési szolgáltatást, melyeket a programba regisztrált vállalkozások egyedi kedvezménnyel tudnak igénybe venni. A vállalat továbbá szakértői partnerként is igyekszik segíteni a folyamatot: több vidéki nagyvárosban fog előadásokat tartani különböző digitalizációs témákban.

A Modern Vállalkozások Programjának fő célkitűzése a vállalkozások korszerű, elsősorban infokommunikációs technológiák iránti érzékenyítése, szemléletformálása. A kiterjedt tanácsadói hálózat, a rendezvények és a ’Vállalkozz Digitálisan!’ weboldal a vállalkozások tájékozódását, fejlődését segíti, amely által a versenyképességük is javulhat. A program tehát alapvetően díjmentes szolgáltatásokkal, digitális eszközök bevezetésére ösztönzi a hazai cégeket.

A GINOP-3.2.1.-15-2015-00001 azonosító számú, Modern Vállalkozások Programja az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, az Informatika a Társadalomért Egyesület és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség megbízásából jött létre. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében, vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósul meg.

Címlapkép: Getty Images

minimálbér
vlagyimir putyin
vlagyimir putyin
maszk
covid koronavírus maszk getty stock
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.11.18
Portfolio Property Awards 2021
2021.12.09
Agrárszektor Konferencia 2021
2021.11.18
Global trends in Banking 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Portfóliókezelő menedzser

Portfóliókezelő menedzser
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Vételi és eladási zónákat azonosítunk, melyek a trendekkel kiegészítve szuper hatékony párost alkotnak.
napelemhazteto