Előfizetői tartalom

Kiderült: hétfőn jön a nagy bejelentés a 3-11 milliós támogatást kínáló lakossági napelemes pályázatról

Portfolio
Hétfőn mutatja be az Innovációs és Technológiai Minisztérium a 3-11,5 milliós vissza nem térítendő támogatást kínáló lakossági napelemes és elektrifikációs uniós pályázat szabályrendszerét – jelezte egy más témában tartott péntek délutáni sajtóeseményen Steiner Attila, a tárca illetékes államtitkára. Az eseményről a Portfolio élőben tudósít majd. Egyelőre még nincsenek meg a legvégső keretei a pályázatnak, most is dolgozik rajta a tárca.

Steiner Attila a péntek délutáni eseményen jelezte, hogy az uniós Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv (RRF) keretében tervezett napelemes és fűtési rendszerek korszerűsítését célzó pályázat végső szabályait hétfő jelentik majd be egy újabb sajtóeseményen. Felhívta a figyelmet arra, hogy bár a magyar RRF-tervet még nem fogadta el az Európai Bizottság, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés