Előfizetői tartalom

Erre várt mindenki: megjöttek a lakossági napelemes pályázat részletei

Portfolio
Bár a hétfő reggelre ígért sajtótájékoztató elmaradt, de a lakossági uniós napelemes pályázat lebonyolítására létrehozott kormányzati oldalon felbukkant hétfőn délután a végleges szabályrendszert rögzítő átdolgozott kiírás, ami az eddigi 71 oldalról 68 oldalasra csökkent. Ebből kiderült, hogy továbbra is két célra lehet 2,9 millió forinttól 11,3 millió forintig terjedően 100%-os támogatást nyerni (tehát picit változtak az összeghatárok). Az egy főre számított jövedelmi korlát összege (4,85 millió forint) nem változott, de közben egy új pontrendszer is bejött a képbe, amely már az adott ingatlan elhelyezkedését és az oda bejelentett gyermekek számát is figyelembe veszi.

Íme, a végleges szabályok Eredetileg az volt a terv, hogy az első pályázati körben a meghatározott megyékben (Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megye) november 15-től lehet majd beadni a pályázatokat, most annyi történt, hogy ezt a kezdődátumot (ami a legelső beadási lehetőség az egész országban), átírták december 6-ra. A társadalmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés