Előfizetői tartalom

Csúszik a nagy uniós K+F-pályázat megnyitása, amit nagyon várnak a cégek

Portfolio
Több ponton is módosította a kiíró a GINOP Pluszban a vállalati kutatást, fejlesztést és innovációt ösztönző, 136,67 milliárd forintos keretösszegű 2.1.1-es pályázatot – tudta meg a Világgazdaság. Ezek közül a legfontosabb most az, hogy nem egy-, hanem kétszakaszos lesz a beadás és a beadhatóság kezdete nem november 2-án nyílik meg, hanem csak december 13-án, így az első szakasz január 5-ig tart, a második pedig március 1-jétől 30-ig.

A módosítások között tisztázták, hogy aki már kedvező elbírálásban részesült az első pályázati körben, az a másodikban nem jelentkezhet, így ez arra utal, hogy a második kör márciusi megnyitásáig már kaphatnak valamiféle visszajelzést a cégek. Lényeges, hogy pályázatot adhat be mikro-, kis- és középvállalkozás (katás vállalkozó nem), illetve nagyvállalat, kutatóhely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés