Előfizetői tartalom

Lakossági napelem pályázat: fontos bejelentést tett a minisztérium

Portfolio
Már elérhető annak a több, mint 600 kivitelezőnek a listája a lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési pályázatnál, akik egyikével előzetesen szerződést kell kötni ahhoz, hogy december 6-tól be lehessen adni a támogatási kérelmet az akár 2,9-11,3 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatásra – hívta fel a figyelmet péntek délutáni közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A hivatalos napelemes pályázati oldalon emellett két másik frissített dokumentum is felbukkant. A minisztérium a közleményében arra is utal, amit a Portfolio elsőként írt meg a minap, hogy különösebb hírverés nélkül a katás vállalkozók jövedelmére is kiterjesztették a jogosultsági feltételeket.

Az uniós helyreállítási alapból és a magyar költségvetésből együttesen finanszírozott több mint 200 milliárd forintos pályázat kapcsán a minap külön felhívtuk a figyelmet három fontosabb változásra: a katás/kivás vállalkozások bevonására, a jövedelemszámítási trükközések elkerülésének fontosságára és arra, hogy megváltozott a pályázatok beadásának kezdő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés