Előfizetői tartalom

100 milliárdos EU-pályázatot jelentett be Varga Mihály a leghátrányosabb helyzetű térségek fejlesztéseire

Portfolio
„A magyar vállalkozásokat segítő pályázatok az év végén sem állhatnak meg: 100 milliárd forintos keretösszegű pályázat meghirdetéséről döntöttünk a kis- és középvállalkozásoknak. Ebből a cégek fejleszthetik technológiájukat, termelékenységüket, és növelhetik a versenyképességüket” – jelentette be hétfő reggeli Facebook-videójában Varga Mihály. Bár a videóból nem derült ki, de ez a GINOP Plusz-1.2.3-21 kódszámú felhívás, amelynek részletei meg is jelentek hétfő reggel a hivatalos pályázati oldalon.

Varga Mihály az összefoglalóban elmondta: 10-200 millió forint közötti támogatás igényelhető például „új eszközök beszerzésére, információ-technológiai fejlesztésre, ingatlanberuházásra, vagy megújuló energiaforrások alkalmazására”. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a támogatások legnagyobb részét a kevésbé fejlett régiók pályázói kaphatják meg, a teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés