Előfizetői tartalom

EU-pályázati cunami söpört végig idén a magyar vállalati szektoron, csak kapkodtuk a fejünket

Portfolio
2021-ben több mint egy tucat olyan érdekes uniós pályázat nyílt meg Magyarországon, amely a vállalkozások széles körét megmozgatta, hiszen több mint 12500 cég adott be támogatási kérelmet és az ipari vállalkozások számára megpályázható összeg elképesztően magas, bő 700 milliárd forint volt – mutat rá év végi összesítésében a Via Credit ügyvezető igazgatója. Mivel a 2014-2020-as ciklus pályázatai mellett már meghirdettek néhány olyat is, ami a 2021-2027-es időszakhoz tartozik, ezért Papadimitropulosz Alex úgy fogalmaz, hogy pályázati cunami söpört végig idén a vállalati szektoron, akinek várakozásai szerint lesz még 2022-ben is egy hasonlóan izgalmas hulláma, de utána alábbhagy a pályázati dömping.

Arra, hogy kitört a pályázati láz Magyarországon és jelentős összegű kiírások sora várható, egy júniusi elemzésünkben már előre felhívtuk a figyelmet. Aztán ez a második félévben be is következett, hiszen több jelentős kiírás határozta meg a mögöttünk hagyott hónapokat. Ezek közül hétnek foglalta össze a részleteit az alábbiakban a Via Credit pályázati tanácsadó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés