FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

Hatalmas uniós K+F-pályázat nyílik meg szerdán

Portfolio
Egy december 23-i módosítás miatt nem tegnap, hanem csak holnap, azaz január 5-én reggel 9-kor nyílik meg a GINOP PLUSZ-2.1.1-21 kódszámú „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése”című felhívás, amely 136,67 milliárd forintos keretösszegű és amely lehetőségre Varga Mihály pénzügyminiszter is felhívta a figyelmet keddi Facebook-posztjában.

A tárcavezető a posztjában rámutat, hogy a hatalmas keretösszeg több száz magyar vállalkozásnak nyújthat támogatást a kutatás-fejlesztésre és innovációra. Megjegyezte, hogy a cégek pályázhatnak új termék, technológia vagy szolgáltatás kifejlesztésére, kísérleti fejlesztésekre, ipari kutatásokra, eszközbeszerzésre és piacra lépésre. Amint a felhívás elején látható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés