Előfizetői tartalom

Ma legalább 24 órára újranyílt a vállalkozások technológiaváltó EU-pályázata

Portfolio
Ma újranyílt az uniós technológiaváltó pályázati program, amely legalább 24 órán keresztül lesz nyitva és leghamarabb akkor lehet felfüggeszteni 24 óra elteltével, ha az első körre allokált 80 milliárdos keretösszeget legalább 30%-kal túligénylik – jelentette be a fejleményt György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár.

Az ITM közleményében az államtitkár emlékeztetett rá, hogy a GINOP Plusz 1.2.1.21-es kódszámú pályázat első körében (a 200 milliárdos keretösszegre) eddig 1700-nál is több vállalkozás kapott összesen több mint 210 milliárd forint támogatást és nemrég arról is érkezett hír, hogy további 100 milliárdos keretet rendelt a kiíráshoz a kormány, ezért újra fog nyílni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés