Előfizetői tartalom

Napokon belül EU-pénzt kérhetünk a sok ukrajnai menekült ellátására és az orosz energiafüggőség leépítésére

Portfolio
Az orosz fosszilis energiahordozóktól való függés leépítését szolgáló beruházásokra 3, a hazánkba érkezett ukrajnai menekültek ellátására, integrálására szolgáló lépésekre pedig 18 napon belül rendkívüli támogatási igényt nyújthatnak be az érintett tagállamok, így Magyarország is az Európai Bizottsághoz – derült ki a testület hétfői közleményéből.

Egy múlt heti nagy jelentőségű döntés után, amellyel komoly forrásokat szabadítottak fel a tagállamok a REACT-EU programból az ukrajnai válság kezelésére, most egy újabb intézkedést hozott a Bizottság azzal, hogy egy, a technikai támogatási eszközre (TSI) vonatkozó különleges felhívást tett közzé. Ezt annak érdekében tette, hogy támogassa az Ukrajna elleni orosz inváziót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés