Előfizetői tartalom

Kiderültek a részletek a tegnapi hatalmas razziáról: EU-pénzekkel trükköztek, letartóztatások jöhetnek

Portfolio
Kiadott pár részletet a tegnap végrehajtott hatalmas razzia eddigi fejleményeiről ma a Központi Nyomozó Főügyészség, és a közlemény arra utal, hogy magyar és uniós GINOP pályázatok során történhettek vesztegetések és ezért függeszthettek fel három pénzügyminisztériumi pályázatkezelőt is. Az ügyészség a razzia során „hivatalos személyektől több mint kétszáz millió forint készpénzt, megközelítőleg hatvan millió forint összegben értékpapírt és egy – készpénzért vásárolt – negyven millió forint értékű autót foglalt le, valamint több ingatlan zár alá vételét rendelte el” - rögzítik.

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást – emeli ki a közlemény címe. Aztán jelzik, hogy „a megalapozott gyanú lényege szerint az elkövetők vesztegetések útján részben a magyar állami költségvetésből, részben európai uniós támogatásból finanszírozott – és a Gazdaságfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés