Előfizetői tartalom

Kiderült: napokon belül rábólinthat Brüsszel a lengyel helyreállítási tervre

Portfolio
Miután kedden megszellőztette a közeli alku lehetőségét az Európai Bizottság alelnöke a lengyel helyreállítási tervről, szerda délelőtt arról beszélt a lengyel miniszterelnök is (képünkön balra), hogy a megállapodás várhatóan néhány napon belül tényleg összejöhet; és mindezt akár június 2-án látványosan is szentesíthetik Varsóban egy aláírási ceremónián Ursula von der Leyen (középen) látogatásával – derült ki a legfrissebb fejleményekből.

Arról, hogy rövidesen összejöhet az alku, május 18-án a Politico írt brüsszeli források alapján, aztán tegnap az uniós pénzügyminiszterek ülése után arról beszélt Valdis Dombrovskis bizottsági alelnök a Financial Times tudósítása szerint, hogy tényleg napokon belül véglegesíthetik a 24 milliárd eurónyi támogatást és 12 milliárd eurónyi hitelt tartalmazó lengyel helyreállítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés