Előfizetői tartalom

Lakossági napelemes pályázat: elárult pár részletet a minisztérium

Portfolio
Még jelenleg is tart a jogosultsági feltételek ellenőrzése után „a rekord mennyiségű pályázati kérelem értékelése, a hiánypótlások feldolgozása és ellenőrzése”, így még várnia kell az érintett pályázóknak a konkrét támogatói döntésre – gyakorlatilag ezt írta a Portfolio megkeresésére a Technológiai és Ipari Minisztérium Kommunikációs Főosztálya.

Miután számos olvasói levelet kaptunk, amelyek mind azt firtatták, hogy a jogosultsági feltételekről szóló visszaigazolás után mikor lesz végre döntés a lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési (RRF) pályázatban, megkerestük a pályázatban illetékes Technológiai és Ipari Minisztériumot az alábbi kérdéseinkkel, hogy küldjenek választ, amennyiben módjukban áll: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés