Előfizetői tartalom

Helyreállítási pénzek: Navracsics Tibor fontos üzenetet küldött

Portfolio
Magyarország kész kompromisszumot kötni Brüsszellel annak érdekében, hogy feloldódjon a patthelyzet, és az ország hozzájusson a helyreállítási alap forrásaihoz - közölte az Euronewsnak nyilatkozva Navracsics Tibor területfejlesztésért felelős tárca nélküli miniszter, aki jelenleg Brüsszelben tárgyal a forrásokról.

"Bízom abban, hogy miniszteri kinevezésem segíthet új lendületet adni a tárgyalásoknak" - mondta Navracsics Tibor, aki kapcsán a csatorna felidézi, hogy nemrég neveztek ki Magyarország regionális fejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszterévé. A miniszter kitért arra, hogy Magyarország az utolsó olyan uniós tagállam, amelynek még nincs megállapodása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés