Előfizetői tartalom

Navracsics: még idén lesz alku Brüsszellel, „a lengyel minta a legvalószínűbb”

Portfolio
Tucatnyi minapi brüsszeli tárgyalás után azt nyilatkozta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az EUrológusnak, hogy év végéig összejöhet a megállapodás az Európai Bizottsággal a vitás kérdésekben, de az új uniós pénzeket majd csak a feltételek teljesítése után folyósítják, azaz szavai szerint „a lengyel minta a legvalószínűbb”.

A hvg.hu cikkének főbb információi: A tucatnyi tárgyalása során feltérképezte a különböző uniós biztosoknál, hogy mik a főbb problémák, megoldandó feladatok és ezek alapján az a célja, hogy egy pragmatikus együttműködés keretében rendszeresen tájékozódjon majd további megbeszélések során. Úgy véli, év végéig minden akadály elhárul majd és eredményesnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés