Előfizetői tartalom

Navracsics Tibor: a politikai akaraton múlik a megállapodás az uniós forrásokról

Portfolio
Technikai szinten nem állunk rosszul a tárgyalásokon, most leginkább a politikai akaraton múlik, hogy mikor és hogyan érünk célba – mondta a Világgazdaságnak adott interjúban a brüsszeli tárgyalásokkal kapcsolatban Navracsics Tibor, az uniós források felhasználásáért és területfejlesztésért felelős tárca nélküli miniszter. A tárcavezető szerint minden esély megvan arra, hogy az év végéig megszületik a megállapodás.

Reményeim szerint csak elméleti lehetőség, hogy ne jussunk hozzá az uniós forrásokhoz – mondta a Világgazdaságnak Navracsics Tibor, aki a múlt héten Brüsszelben tárgyalt. Mint ismert, a magyar kormány egyelőre nem állapodott meg a helyreállítási alap (RRF) forrásainak folyósításáról, illetve a 2021-27-es ciklus uniós pénzeiről sincs megegyezés. A miniszter szerint a két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés