Előfizetői tartalom

Orbán Balázs: Magyarország arra is felkészült, ha nincs megállapodás Brüsszellel

Portfolio
Az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnapos brüsszeli csúcsának első napján adott interjút a Reuters hírügynökségnek Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója az Európai Bizottsággal folytatott tárgyalások állásáról. Ennek során hangsúlyozta, hogy a kormány nyitott a kompromisszumra és meg szeretne állapodni a testülettel a helyreállítási pénzek feloldása érdekében, de szerinte nem kap a kormány elég konkrét felvetéseket a Bizottságtól. Nyilatkozatában ugyanakkor egy új forgatókönyvet is megpendített.

Magyarország készen áll a kompromisszumra az Európai Bizottsággal folytatott tárgyalások során annak érdekében, hogy hozzáférjen az EU-forrásokhoz - közölte Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Reuters hírügynökségnek. Orbán Viktor egyik vezető tanácsadója arról is beszélt, hogy országa szívesen fogadná az uniós végrehajtó testület részletes ajánlásait...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái