Előfizetői tartalom

Rákérdeztek a magyaroknál a Huxit-ra - Érdekes eredmények születtek

Portfolio
A magyar lakosságnak továbbra is elsöprő (közel kilenc tizedes) többsége az ország EU-tagsága mellett van, és ez pártállástól majdnem függetlenül igaz: egyedül a Mi Hazánk Mozgalom szavazói körében kisebb a támogatás, de ebben a körben is meghaladja a kétharmadot - derül ki a Medián kutatócég kedd este publikált felméréséből. Magyarország uniós tagságával kapcsolatos feltételezett népszavazásra is rákérdeztek a kutatók.

A Medián május végén készült 1000 fős országos reprezentatív felmérése szerint a kormányoldal és az ellenzék között lényegében csak annyi a különbség, hogy a fideszesek körében kevesebben vannak olyanok, akik „teljes mértékben”, és többen, akik csak „inkább” támogatják Magyarország tagságát az Unióban. "A szinte egységes társadalmi támogatás ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés