FONTOS Itt az MNB kamatdöntése
 
Előfizetői tartalom

Itt a nagy hír! – Megvannak az első nyertesek a lakossági napelemes pályázatban

Portfolio
Hétfőn elkezdte kihirdetni az illetékes minisztérium a családok tízezrei által várt napelemes uniós pályázatban az első nyerteseket – szúrtuk ki a hivatalos pályázati oldalon. A hétfő kora délutáni állapot szerint immár 497 család örülhet a támogatói döntésnek azok közül, akik tavaly decemberben és idén januárban Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyéből pályáztak, ugyanis ezekben nyílt meg a leghamarabb a lehetőség.

A hivatalos pályázati oldal uniós helyreállítási program statisztikáit bemutató aloldalán hétfőn kora délután az alábbi állapot látható és amint bekereteztük: a 8268 pályázóból jelenleg 497 nyertes van kihirdetve az RRF-6.2.1-21-es kódszámú pályázat első alprogramjából (nekik december 6-án nyílt meg a pályázat a fenti megyékben, január 16-ig adhatták be az anyagot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés