Előfizetői tartalom

Napelemes pályázat: már 9 ezren nyertek, a többiek akár ősz végéig is várhatnak

Portfolio
Az elmúlt 10 napban 7 ezer új nyertest hirdettek ki a lakossági napelemes pályázaton, azaz jócskán felpörgött a kihirdetési tempó, de egy friss miniszteri válasz azt tartalmazza, hogy ősz végéig elhúzódhat, mire mind a 43 ezer pályázó megtudja, hogy nyert-e, vagy sem. Mostanra már az ország egész területéről hirdettek nyerteseket.

Augusztus elsején a Portfolio elsőként írta meg, hogy elindult a nyertesek kihirdetése az uniós helyreállítási alapból finanszírozott lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési pályázaton. Az akkori állapot szerint összesen 497 nyertes projekt volt az RRF-6.2.1-21-es kódszámú kiíráson, amelyek együtt 1,278 milliárd forintnyi támogatást nyertek el. Aztán rá egy hétre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés