Előfizetői tartalom

Navracsics: őszre lehet alku az EU-val az uniós pénzekről

Portfolio
A jogállamisági mechanizmus eljárásban abban bízom, hogy szeptember eleje körül már akár maga a megegyezés is megjelenhet. A partnerségi megállapodás valamikor az ősz első felében akár megvalósulhat, a helyreállítási EU-s forrásokról pedig a megegyezés az ősz második felében, de még ebben az évben megtörténhet - nyilatkozta az atv.hu-nak adott villáminterjúban Navracsics Tibor.

"Nem rajtunk múlik a kompromisszum. A válasz, én úgy gondolom, hogy egy olyan jó válasz a magyar kormány részéről, amely a folyamatos tárgyalások révén az Európai Bizottság számára is kielégítő lehet, de várjuk meg az ő értékelésüket" - válaszolta Navracsics Tibor az ATV kérdésére. Az EU-s forrásokért és a területfejlesztésért felelős minisztert azt követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés