Előfizetői tartalom

Váratlanul megszólalt a Fitch is Magyarországról

Portfolio
Kedvezőtlen lenne az uniós finanszírozás elmaradása Magyarország számára Fitch szerint, amely péntek este megjelent közleményében azt is megjegyzi, hogy a hazai kohéziós finanszírozás egy részének lehetséges felfüggesztése a növekedést sújthatja, valamint a költségvetési és külső mérlegeket érintő kockázatokra mutat rá.

A Moody's után is Fitch Ratings is felhívja a figyelmet Magyarország szempontjából az uniós források elmaradásának kockázataira. A péntek késő este a Reutersen megjelent tájékoztatásuk alapján úgy vélik, hogy a kohéziós alapok felfüggesztésének a növekedésre gyakorolt hatása csak idővel jelentkezne, de ennél közvetlenebb kockázatot jelent a NextGenerationEU finanszírozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés