Előfizetői tartalom

Lakossági napelemes pályázat: újabb fontos bejelentést tett a kormány

Portfolio
Bár szeptember elején még azt ígérte a kormány, hogy idén ősszel kiírja a lakossági napelemes pályázat második fordulóját, de egy hétfői közleményben már azt közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium: „a pályázat második szakaszáról az uniós támogatások felhasználásáról szóló hivatalos megállapodást követően születik döntés”.

Ezt hivatalosan azzal indokolja a tárca energetikáért felelős államtitkára a közleményben, hogy az első fordulóban nyertes pályázatokat teljes mértékben a magyar költségvetés kénytelen előfinanszírozni addig, amíg nincs meg a megállapodás a helyreállítási programunkról (abból a programból finanszíroznák majd a lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési pályázatot)....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés