Előfizetői tartalom

Navracsics Tibor: nagyrészt bíznak a kormány vállalásaiban Brüsszelben, igaz jöhetnek még újabb feltételek

Portfolio
Az Európai Bizottság és a magyar kormány közötti bizalmi szintben egy 1-től 10-ig terjedő skálán a „7-es, 8-as körül vagyunk”, tehát „azért vannak fenntartások, ez érezhető” mindkét oldalon – jelezte a tárgyalások hangulatáról és a magyar kormány által tett felajánlások kinti hitelességével kapcsolatban az ATV mai műsorában Navracsics Tibor.

A tárgyalások állása és a kilátások Az uniós forrásokért és területfejlesztésért felelős miniszter megjegyezte, hogy a normál felzárkóztatási támogatásokért vállalt 17 korrupcióellenes intézkedés kapcsán esetleg elképzelhető még későbbi módosítás, de ez belefér az időbe. A 17 vállalás között kiemelte: „az Integritás Hatóságnak óriási jelentősége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés