Előfizetői tartalom

Megszavazta az országgyűlés az újabb fontos törvénymódosítást az EU-pénzekért

MTI
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság közleménye szerint az országgyűlés a mai ülésnapján az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény módosításáról döntött. Mint arról korábban beszámoltunk, a törvénymódosítás elfogadása egy újabb fontos lépés az EU-pénzek kiszabadítása érdekében.

A NAIH közleménye szerint a módosítás az Infotv-be ágyazva lex speciális jelleggel meghatározza a közérdekű adat megismerésére irányuló igénnyel összefüggésben indítható pernek a polgári perrendtartástól eltérő szabályait, valamint létrehozza a Központi Információs Közadat-nyilvántartást.A közérdekű adat megismerésére irányuló igénnyel összefüggésben indítható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés