Előfizetői tartalom

Kiderült: nem utazik Budapestre Ursula von der Leyen a jó hír bejelentésére

Portfolio
Az utolsó pillanatig lebegtették Ursula von der Leyen európai bizottsági elnök Budapestre utazását, hogy a testület által elfogadott magyar helyreállítási terv jó hírét bejelentse, mint ahogy azt mind a 26 másik uniós tagállam fővárosában megtette, de végül eldőlt, hogy nem utazik ide pr-szempontok miatt – írja a Szabad Európa az elnök szóvivőjére hivatkozva.

Amint a Portfolio ma este részletesen megírta saját információi alapján: szerdán várhatóan jóváhagyja az Európai Bizottság az 5,8 milliárd eurós helyreállítási tervet, igaz nem várható belőle jövő nyár előtt folyósítás, mert rengeteg feltételnek kell hozzá megfelelni. Ezzel együtt jó hírről van szó, és minden ilyen terv bizottsági elfogadásakor megtörtént eddig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés