Előfizetői tartalom

Kiderült: szélerőművekre is kért pénzt Brüsszeltől a magyar kormány

Portfolio
Egy új, eddig itthon a kormány által nem hangoztatott információt, is bemondott a ma déli brüsszeli sajtótájékoztatón az Európai Bizottság ügyvezető alelnöke, Valdis Dombrovskis, amikor bejelentette, hogy a testület elfogadta az 5,8 milliárd eurós magyar helyreállítási programot. Szavai szerint ugyanis abban a kormány szélerőművekre is kért támogatást.

Dombrovskis a tájékoztató elején bejelentette, hogy a magyar helyreállítási terv megfelel az RRF-rendelet minden követelményének és éppen ezért fogadta el a testület. Hozzátette, hogy a magyar programban „tervezett reformok és beruházások szinte minden, 2019 óta Magyarországnak címzett országspecifikus ajánlást teljesítenek. Nagy hangsúlyt fektetnek a zöld és digitális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés