Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: kihúzzuk EU-pénzek nélkül addig, "ameddig csak szeretnénk"

Portfolio
|
MTI
Keményen bírálta a 6,3 milliárd eurónyi pénzügyi felfüggesztési döntést megalapozó európai bizottsági értékelést a német Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) lapnak adott, hétfőn megjelent interjúban Gulyás Gergely azt állítva, hogy a Bizottság értékelése nem korrekt, illetve olyan dolgokat vár el, amiben nem állapodtak meg. A Miniszterelnökséget vezető miniszter egy ponton azt is kijelentette az interjúban, hogy az ország finanszírozása az EU-s források nélkül is biztosított, méghozzá "ameddig csak szeretnénk".

Az Európai Bizottság kritikája nem korrekt címmel jelent meg interjú Gulyás Gergellyel az FAZ lapban, amelyről az MTI adott ki összefoglalót. Eszerint a miniszter az interjúban visszaidézte, hogy már augusztusban stratégiai megállapodást kötött a magyar kormány az Európai Bizottsággal (akkor dőlt el, hogy 17 féle közbeszerzési és korrupcióellenes intézkedést kell végrehajtani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés