Előfizetői tartalom

Csúf karácsonyi ajándékot kapott a magyar kormány Brüsszelből - 22 milliárd eurót tartanak vissza

Portfolio
Az Európai Unió gyakorlatilag befagyasztotta a kohéziós alap keretében Magyarországnak járó 22 milliárd eurós forrást - értékeli pénteki cikkében a Bloomberg hírügynökség a napokban már megjelent fejleményeket azok után, hogy az uniós testülettől fontos és határozott válaszokat kaptak. A Bizottság arra hivatkozik döntésében, hogy hazánk nem teljesített minden szükséges, feljogosító feltételt, többek között felróják, hogy a kormány nem védi megfelelően az emberi jogokat.

Megerősítették a blokkolást A hírügynökség pénteki cikkében arról írt, hogy az Európai Bizottság visszatartja a Magyarországnak szánt 22 milliárd forintos kohéziós alap majdnem teljes összegét egészen addig, amíg a kormány nem kezeli a jogállamisággal, valamint az emberi jogok védelmével kapcsolatos aggályokat. A friss brüsszeli döntés komolyan növeli a tétet a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés