Előfizetői tartalom

Navracsics Tibor az EU illetékeseivel akarja tisztázni az Erasmus-program ügyét

MTI
|
Portfolio
Levélben fordult Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős tárca nélküli miniszter az Európai Bizottság (EB) két biztosához az Erasmus+ programmal kapcsolatos pénzek ügyében – írja az Index a miniszternek a Karc FM számára adott interjúja alapján. Közben a HÖOK közleményt adott ki a kérdésben, hangsúlyozva, hogy Erasmus+ nélkül a magyar felsőoktatás elképzelhetetlen.

Navracsics Johannes Hahnhoz, az Európai Bizottság költségvetési és igazgatási ügyekért felelős biztosához és Mariya Gabrielhez, az Európai Bizottság innovációért, kutatásért, kultúráért, oktatásért és ifjúságért felelős biztosához fordult, további tájékoztatást kérjen: mi a problémájuk pontosan, és milyen megoldást javasolnak Erasmus-ügyben. Mint korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés