Előfizetői tartalom

Huszonhárom tagállam kap levelet Brüsszeltől, Magyarország nincs a címzettek között

Portfolio
Az Európai Bizottság jogsértési határozatcsomagot adott ki, mivel több tagállam nem tett maradéktalanul eleget az uniós irányelvek nemzeti jogba történő átültetésének. Bár több mint egy tucat országot figyelmeztetnek, ezúttal Magyarország nincs a raportra hívott államok között, mert az adóhatóságok közötti együttműködésben jól teljesít.

Az Európai Bizottság felszólító levelet küld azoknak a tagállamoknak, amelyek elmulasztották bejelenteni az irányelveket átültető nemzeti intézkedéseket, több uniós irányelv esetében. Ebben az esetben 25 olyan tagállamról van szó, amely még nem jelentette be az adózás és vámunió, az igazságügy és a közegészségügy területéről szóló négy uniós irányelv teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés