Előfizetői tartalom

Navracsics: május elejére elfogadhatja az országgyűlés az Erasmus-ügyet lezáró törvényt

Három uniós biztossal is tárgyalt Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, hogy az Erasmus-ügyként elhíresült, a közérdekű alapítványok szabályozásával kapcsolatos kérdésekről tárgyaljon. A tárcavezető szerint közel lehet a megállapodás a vitás kérdések megoldásánál, már májusban az országgyűlés elé kerülhet az erről szóló javaslat. Mint jelezte, még további egyeztetések következnek, ahogy a Varga Judit igazságügyi miniszter által tárgyalt igazságügyi reformnál is.

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter kedden érkezett Brüsszelbe, hogy az Európai Bizottság három biztosával tárgyaljon a közérdekű vagyonkezelő alapítványok összeférhetetlenségi szabályairól, valamint a Horizont- és Erasmus-programok folytatásáról. Johannes Hahn költségvetési biztossal a közérdekű alapítványok szabályozásával kapcsolatos kérdéseket tisztázták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés