Előfizetői tartalom

A magyarországi külföldi cégekkel szembeni diszkrimináció is napirendre kerül Brüsszelben

Portfolio
Kedden meghallgatást tart két magyar ügyben is a Költségvetési Ellenőrző Bizottság: az EP-képviselők kérdéseket tesznek fel a vállalatokkal szembeni megkülönböztető intézkedések hatásáról, valamint az Európai Bizottság és az OLAF képviselőivel egyeztetnek a magyarországi kiküldetésről, amelyet a helyzet indokol. Az Európai Parlament szakbizottsága a közeli jövőben egy magyarországi feltárólátogatást is tervez.

Kedden két napirendi pontnál is Magyarországról lesz szó az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságában. Egyrészről meghallgatják az Európai Csalás-elleni Hivatal (OLAF) és az Európai Bizottság képviselőit, hogy mi várható a magyarországi kiküldetésről, hol tartanak ennek előkészületei. Jóval izgalmasabb hogy milyen apropó szolgál ennek a látogatásnak:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés