FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Megszólalt Varga Judit a brüsszeli megállapodás után

MTI
Ahogy arról már mi is beszámoltunk, ma lezárultak az igazságügyi vállalásokkal kapcsolatos tárgyalások az Európai Bizottsággal, ezt Didier Reynders jogérvényesülésért felelős uniós biztos is megerősítette. Már csak az uniós biztosok kollégiumának jóváhagyása van hátra, jelentette ki Varga Judit Brüsszelben az MTI-nek nyilatkozva.

Az igazságügyi miniszter szerint a hétfői tárgyalások nagyon fontos mérföldkövet tettek le az EU és Magyarország közötti bizalomépítésben. "Magyarország a múlt év decemberi megállapodással összhangban az év eleje óta az igazságügyi csomagot tekintette a legfőbb prioritásnak a kohéziós forrásokhoz és a helyreállítási alapokhoz való hozzájutás érdekében (...)"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés