Előfizetői tartalom

Kijött a döntés: tényleg radikálisan belenyúltak a napelemes pályázatba

A Portfolio minapi értesülésével összhangban radikális egyszerűsítések történtek a lakossági napelemes pályázat elszámolási szabályaiban, hiszen 3-5 helyett már csak 1 mérföldkő lesz a projektben, illetve a számla alapú elszámolás helyett egy újfajta, egyszerűbb pénzügyi elszámolásra tér át a kiíró. Mindez jelentős adminisztrációs egyszerűsítést jelent a pályázóknak, illetve a kivitelezők számára is vannak kedvező változások, amelyek így együtt azt segítik elő, hogy a tervezett projektek tényleg meg is valósuljanak.

Megjelent a lakossági napelemes pályázat hivatalos kormányzati oldalán az átdolgozott felhívás, és a mellékletei, illetve egy rövid közlemény, valamint egy 20 oldalas változásjegyzék is. Utóbbi tételesen bemutatja, hogy az eredeti szöveghez képest hol mi változott. Ezt a változásjegyzéket mindenképpen érdemes átnéznie a már nyertes, illetve a majd induló pályázóknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés