FONTOS Bármikor beleroppanhat Oroszország a háborúba, ha a Nyugat enged a riválisának
 
Előfizetői tartalom

A kormány újabb EU-s együttműködést akadályoz meg

Portfolio
Magyarország úgy döntött, hogy nem csatlakozik az Európai Startup Nemzetek Szövetségéhez (ESNA), amely az Európai Unió (EU) startup-politikájának javítását célzó csoport, mivel a befogadással és a sokszínűséggel kapcsolatos erőfeszítésekkel kapcsolatban nézeteltérések merültek fel. Míg 15 uniós ország már csatlakozott az ESNA-hoz, Magyarország az egyetlen ország, amely még nem írta alá a csatlakozási szándéknyilatkozatot - számolt be a Politico.

A nézeteltérés a szövetség hetedik szabványából fakad, amely a befogadás és a sokszínűség előmozdítására összpontosít a startup-politikákban, vagyis hogy vallási, szexuális és etnikai megkülönböztetés nélkül kell az EU-s együttműködésnek funkcionálnia, valamint külön figyelni kell, hogy a hátrányosabb helyzetűnek vett csoportokat ne érje megkülönböztetés....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés