Előfizetői tartalom

Egyre nagyobb a baj az oktatásban, a következő pár hónap lesz a vízválasztó

Portfolio
Egyre több pedagógus helyezi letétbe felmondó levelét, sokan pedig csak akkor fognak lépni, ha elfogadják az új jogállási törvényt - mondta el Gosztonyi Gábor, a Pedagógusok Szakszervezetének alelnöke. A szakember szerint a nyári szünet ebből a szempontból vízválasztó lesz, a helyzet további romlásával pedig előbb-utóbb azokból a szaktanárokból is hiány lesz, akikből eddig nem volt.

Eddig már mintegy kétezer pedagógus helyezte letétbe lemondó/felmondó levelét – tudta meg az Index Gosztonyi Gábortól, a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) alelnökétől. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a PSZ május 21-én lezárult tisztújító kongresszusán a szervezet kihangsúlyozta, hogy az egy éve megalakult kormány nem hozott semmilyen érdemi döntést az oktatásban kialakult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés